skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com

Een toevallig ontmoeting

Het seizoen is in volle gang en ik zit, in Frankrijk, te kijken naar de tour de France. De gasten zijn gearriveerd in onze gites en de camping begint vol te lopen. Menigeen heeft een racefiets mee en de eerste hardlooprondjes zijn ook al weer verkend. Gezinnen met kinderen, de ene dag loopt moeder de andere dag loopt vader……………of het moet zijn dat maar 1 van de 2 aan (duur)sport doet ?

Twee weken eerder waren er ook al gasten op de camping, het bekende voorseizoen, families met niet schoolgaande kinderen. Het was heerlijk weer en al snel kwam de vraag of er een table d’hote georganiseerd kon worden? In het voorseizoen doen wij dat op aanvraag, in het hoogseizoen is het elke maandag, woensdag en vrijdag. Uiteraard kon dat georganiseerd worden en dus zaten wij die avond gezellig met 12 aan tafel.

Zoals wel vaker gaan de gesprekken over van alles en nog wat. Iemand had gelezen dat ik aan triathlon deed en hoe leuk is het dan wanneer 1 van de gasten zegt : mijn zus doet ook aan triathlon en is sinds vorig jaar ook triathlon trainer. Mijn interesse was uiteraard meteen gewekt en de link naar de trainingsweek was snel gelegd.

De adressen werden uitgewisseld en “zus” zou worden ingelicht. De avond was nog lang gezellig maar eenmaal toen de afwas gedaan was ging ik toch even met de laptop zitten om te zien of ik de dame in kwestie snel kon vinden.  Geen probleem, zij heeft een mooie website en dus meteen maar de stoute schoenen aangetrokken en een mail geschreven waar o.a de bovenstaande ontmoeting in werd beschreven en uiteraard de mogelijkheden van een trainingsweek die wij kunnen bieden.

Nog leuker was de snelle reactie terug en het enthousiasme waarmee de ideeën werden begroet. De kans is dan ook groot dat het programma ook in 2020 weer verder wordt uitgebreid. Hoe en wat en waarmee…………….?? Blijf de site in de gaten houden, zodra er meer nieuws is wordt dat uiteraard via de diverse kanalen kenbaar gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top