skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
DE voorbereiding op het nieuwe triathlon seizoen 2024!

Je traint fanatiek, schrijft je in voor triathlon wedstrijden en je hoopt dat je mooie resultaten haalt. Hoe mooi is het om een stuk zelfverzekerder aan de start te staan omdat je aan het begin van het seizoen een TOP trainingsweek hebt gedraaid?

Een week lang komen ALLE aspecten van de triathlon voorbij, dus van de verschillende zwemstarts tot een snelle wissel in T1 en van bochtentechniek op de fiets tot een nog betere wissel in T2.

Ook aan de core training wordt gedacht. Oefeningen aan de rand van het zwembad, op een groot terras, of gewoon in de tuin. Kortom, na zo’n week ben je pas echt klaar voor het nieuwe seizoen.

Een hardlooptraining door de fraaie natuur
Een hardlooptraining door de fraaie natuur
Techniektraining op de fiets slaan wij niet over
De start oefenen tijdens een trainingsweek bij een fraai meer
Fietsonderdeel bij de triathlon van Lacanau
Een hardlooptraining door de fraaie natuurTechniektraining op de fiets slaan wij niet overDe start oefenen tijdens een trainingsweek bij een fraai meerFietsonderdeel bij de triathlon van Lacanau

Reserveren of meer informatie?


8 - 15 juni (triathlon training)22 - 29 juni (triathlon training)

Mooie fietsroutes
Techniek training
Core training
Gratis Wifi
Keuken beschikbaar
Open water zwemmen
Was mogelijkheid
Massage mogelijkheid
Trailen
Grote privé tuin
Eigen zwembad
Perfecte begeleiding
Volpension of.....?
Aan Goed Eten Gaat Het Je Niet Ontbreken

Tijdens de triathlon trainingsweek is de verzorging op basis van volpension. Je krijgt dan 6x lunch en diner en 7x ontbijt. Eén avond is de kok vrij, maar er zijn dan diverse mogelijkheden om te gaan eten. Bij mooi weer kan ook de BBQ worden aangestoken. 

Uiteraard is alle voeding toegespitst op die van een sporter en wij gebruiken uitsluitend verse producten. Bij zowel ontbijt als lunch  is er keuze genoeg uit de diverse producten.

Ook is er een keuken ter beschikking, dus wil je iets toevoegen voor jezelf, geen probleem. Op nog geen 4 km vind je de supermarkten voor alles wat je eventueel tussendoor nodig hebt.

De Herenboerderij
De Uitvalsbasis Van Alle Activiteiten, Ons Huis

Onze oude Herenboerderij is zeer rustig gelegen op bijna 3 km van Confolens. In dit mooie stadje is werkelijk alles aanwezig wat je maar tijdens je verblijf nodig zou kunnen hebben.

Le Petit Mas d’Ile is een oude Herenboerderij die volledig is gerenoveerd met behoud van vele oude details. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en bijna elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

In de grote tuin staan diverse zitjes en tevens vind je hier ons eigen zwembad met een overdekt en onoverdekt terras. Bij de “bar” staat een koelkast waar je diverse gekoelde dranken kan kopen tegen een zeer vriendelijk tarief.

De Begeleiding
Ook Techniektraining Komt Bij Ons Aan Bod

Tijdens onze triathlonweken gaat het je uiteraard niet ontbreken aan een perfecte begeleiding. Groot voordeel van onze meerkoppige begeleiding is dat we heel eenvoudig de groep kunnen opsplitsen wanneer er niveauverschillen zijn.

Dankzij lange ervaring en diverse opleidingen moet het wel heel gek lopen wanneer wij jullie vragen niet kunnen beantwoorden. Daarnaast zijn wij er te allen tijde om uitleg en tips te geven en wanneer je die niet nodig hebt dan zijn we ook nog “gewoon gezellig”.

Back To Top