skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
Een week lang zwemmen in zowel zwembad als open water

Een week lang zwemmen en je volledig focussen op je techniek, je duurvermogen of allebei? Het kan allemaal, zowel in het zwembad als in open water. 

Het fraaie meer Lac Lavaud heeft 2 stranden waaruit je kan kiezen als vertrekpunt. In de maand mei begint de temperatuur al lekker op te lopen en vanaf half juni is het water zeker 20 graden, dus ook ideaal om met wetsuit te gaan zwemmen. Bij het meer zijn toiletten en kan je eventueel binnen omkleden.

Tijdens een zwemweek kan er uiteraard ook een fietstraining worden gedaan maar ook een duurloop of specifieke looptraining behoren tot de mogelijkheden.  Je kan natuurlijk ook gaan relaxen aan de rand van ons eigen zwembad. Er is altijd minimaal 1 begeleider/trainer aanwezig die bij het lopen en/of fietsen geheel ter jullie beschikking is.

Zwemprogramma voor 2021

Voor 2021 staan er (nog) geen georganiseerde zwemweken op het programma, maar uiteraard kan je te allen tijde zelf een week reserveren. Minimale groepsgrootte is 6 personen.

Wij zijn geopend van begin april t/m eind september. Je kan je eigen week altijd organiseren vaak met eigen aankomst en vertrekdag waarbij van zaterdag tot zaterdag wel onze voorkeur heeft.

Volpension weken kunnen niet geboekt worden vanaf de 2e week juli t/m 3e week augustus. In deze periode kan je uiteraard wel de normale vakantie accommodatie boeken, gebruik maken van onze table d’hote en alle andere faciliteiten.

Starten vanaf het land bij het meer
Starten vanaf het land bij het meer
Het fraaie meer Lac Lavaud
Open water zwemmen blijft altijd lekker
Het mooie 25 meter zwembad in St Junien
Trainingen in het open water doen wij altijd
Het fraaie 50 meter bad in Limoges
Starten vanaf het land bij het meerHet fraaie meer Lac LavaudOpen water zwemmen blijft altijd lekkerHet mooie 25 meter zwembad in St JunienTrainingen in het open water doen wij altijdHet fraaie 50 meter bad in Limoges

Reserveren of meer informatie?


8 - 15 juni (triathlon training)22 - 29 juni (triathlon training)

Eigen zwembad
Overdekte zwembaden
Prachtig meer
Gratis Wifi
Volpension
Keuken beschikbaar
Grote privé tuin
Massage mogelijkheid
Was mogelijkheid
Volpension of.....?
Eeen Heerlijke Salade Bij De Hoofdmaaltijd

Tijdens je trainingsweek kan je kiezen voor volpension, maar andere vormen zijn ook mogelijk. Met volpension krijg je 6x lunch en diner en 7x ontbijt. Eén avond is de kok vrij, maar er zijn dan diverse mogelijkheden om te gaan eten. Bij mooi weer kan ook de BBQ worden aangestoken.

Uiteraard is alle voeding toegespitst op die van een sporter en wij gebruiken uitsluitend verse producten. Bij zowel ontbijt als lunch  is er keuze genoeg uit de diverse producten.

Ook is er een keuken ter beschikking, dus wil je iets toevoegen voor jezelf, geen probleem. Op nog geen 4 km vind je de supermarkten voor alles wat je eventueel tussendoor nodig hebt.

De Herenboerderij
De Uitvalsbasis Van Alle Activiteiten, Ons Huis

Onze oude Herenboerderij is zeer rustig gelegen op bijna 3 km van Confolens. In dit mooie stadje is werkelijk alles aanwezig wat je maar tijdens je verblijf nodig zou kunnen hebben.

Le Petit Mas d’Ile is een oude Herenboerderij die volledig is gerenoveerd met behoud van vele oude details. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en bijna elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

In de grote tuin staan diverse zitjes en tevens vind je hier ons eigen zwembad met een overdekt en onoverdekt terras. Bij de “bar” staat een koelkast waar je diverse gekoelde dranken kan kopen tegen een zeer vriendelijk tarief.

Back To Top