skip to Main Content
De verschillende sportweken
ZWEMMEN

ZWEMMEN

Een week helemaal toegespitst op het zwemmen onder begeleiding van een vakkundig zwemtrainer. Uiteraard kan je ook nog gaan fietsen en/of hardlopen als je dat wilt, je bent geheel vrij in je keuze.

Bij de meesten zwemmers en triatleten is zwemanalyse.nl meer dan bekend. Bij ons kan je op basis van beschikbaarheid je eigen zwemweek organiseren voor zowel open water als zwembad. Uiteraard regelen wij dat je goed verzorgd wordt. 

FIETSEN

FIETSEN

Een heerlijke week fietsen door het Franse “platte”(?) land. Wie wil het niet? Diverse routes, uitgeschreven of gpx,  liggen op jullie te wachten en je kan gaan fietsen met of zonder begeleiding.

Ook de verzorging is meer dan top geregeld. Alles van logies t/m volpension is mogelijk. Niets staat een mooie week nog in de weg. Wij regelen alles…….nou ja, behalve het weer dan.

HARDLOPEN

HARDLOPEN

Wil je een week lang het accent leggen op hardlopen? Na elke training even bij komen aan de rand van ons zwembad? Verzorgd worden met een uitgebreid ontbijt, rijke lunch en een fantastisch 3-gangen diner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

TRIATHLON

TRIATHLON

Hier is het allemaal mee begonnen. In 2013 kwam Frank Heldoorn hier met zijn coachees om een week lang te trainen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat het zo’n vlucht zou nemen, daar konden wij alleen maar van dromen.

Ondertussen gaan wij in 2019 onze trainingsweken voor het 6e achtereenvolgende jaar organiseren met wederom een week met de halve triathlon van Lacanau, maar tijdens de andere weken ga je ook volledig aan je trekken komen en kan je met heel wat nieuwe “bagage” aan je nieuwe seizoen beginnen.

Even in het kort.....

Trainen in Frankrijk in een heerlijk rustige omgeving, goed verzorgd worden en desgewenst met een gids op pad. Wat wil je nog meer? Eigenlijk is er van alles mogelijk. Diverse sporten combineren, wel of geen volpension, wel of geen begeleiding, alles kan. Laat het ons weten en wij maken een passende aanbieding.

Het laatste nieuws
11mrt 21

Trainen met een hartslagmeter

De meeste (wedstrijd)atleten zullen dat ongetwijfeld al doen. Maar er zijn genoeg atleten die alles op gevoel doen, niks mis…

01feb 21

Een verloren jaar?

5 dingen die we hebben geleerd over triatlontraining in 2020 Dat 2020 een bijzonder jaar was dat hoef ik niemand…

15jul 19

Een toevallig ontmoeting

Het seizoen is in volle gang en ik zit, in Frankrijk, te kijken naar de tour de France. De gasten…

01mei 19

Een waarheid als een koe

Triatleet van het eerste uur Formeel ben ik dat, als je terug bladert in vergeelde krantenknipsels uit de jaren tachtig,…

Back To Top