skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
Met de racefiets of de mountainbike?

Een week lang heerlijk fietsen door het Franse land, op de racefiets, triathlonfiets of ATB.  Fietsen met of zonder gids, met of zonder specifieke training. Bij Le Petit Mas d’ile is het allemaal mogelijk. 

Er zijn diverse gepijlde ATB routes en oneindig veel fietsroutes voor de racefiets, alles vanaf huis te beginnen, maar ook op steenworp afstand van Le Petit Mas d’ile vind je uitdagende ATB routes.

Indien gewenst kan er ook een core training worden ingelast. Oefeningen aan de rand van het zwembad, op een groot terras, of gewoon in de tuin. Na zo’n week kom je met tweemaal zoveel energie weer thuis.

Techniektraining en stuurbeheersing op de fiets
Techniektraining en stuurbeheersing op de fiets
Boven op Boscartus tijdens de Koninginnenrit
Een tussenstop in Montrol Senard
Coretraining aan de rand van het zwembad
Mooie fietstochten zonder verkeerslichten
Techniektraining en stuurbeheersing op de fietsBoven op Boscartus tijdens de KoninginnenritEen tussenstop in Montrol SenardCoretraining aan de rand van het zwembadMooie fietstochten zonder verkeerslichten

Reserveren of meer informatie?

Verharde routes
ATB routes
Gratis Wifi
Keuken beschikbaar
Was mogelijkheid
Massage mogelijkheid
Grote privé tuin
Eigen zwembad
Volpension of.....?
Aan Goed Eten Gaat Het Je Niet Ontbreken

Tijdens je trainingsweek kan je kiezen voor volpension, maar andere vormen zijn ook mogelijk. Met volpension krijg je 6x lunch en diner en 7x ontbijt. Eén avond is de kok vrij, maar er zijn dan diverse mogelijkheden om te gaan eten. Bij mooi weer kan ook de BBQ worden aangestoken. 

Uiteraard is alle voeding toegespitst op die van een sporter en wij gebruiken uitsluitend verse producten. Bij zowel ontbijt als lunch  is er keuze genoeg uit de diverse producten.

Ook is er een keuken ter beschikking, dus wil je iets toevoegen voor jezelf, geen probleem. Op nog geen 4 km vind je de supermarkten voor alles wat je eventueel tussendoor nodig hebt.

De Herenboerderij
De Uitvalsbasis Van Alle Activiteiten, Ons Huis

Onze oude Herenboerderij is zeer rustig gelegen op bijna 3 km van Confolens. In dit mooie stadje is werkelijk alles aanwezig wat je maar tijdens je verblijf nodig zou kunnen hebben.

Le Petit Mas d’Ile is een oude Herenboerderij die volledig is gerenoveerd met behoud van vele oude details. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en bijna elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

In de grote tuin staan diverse zitjes en tevens vind je hier ons eigen zwembad met een overdekt en onoverdekt terras. Bij de “bar” staat een koelkast waar je diverse gekoelde dranken kan kopen tegen een zeer vriendelijk tarief.

Back To Top