skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
Het snelle asfalt of de technische trail?

Wat is mooier dan tijdens een week lang hardlopen je alleen maar te hoeven bezighouden met jouw favoriete sport, je sportkleding uitkiezen en rond etenstijd gewoon lekker aan te schuiven?

Bij Le Petit Mas d’ile is het allemaal mogelijk, ongeacht in welke vorm. De hele week aan je looptechniek en conditie te werken, zowel op het asfalt als op de zeer fraaie trails, wat een feest.

Er zijn diverse hardlooproutes die direct vanuit huis beginnen, maar ook op steenworp afstand van Le Petit Mas d’ile vind je fantastische routes waar het hardlopen weer echt een feest wordt.

Ook aan de core training wordt gedacht. Oefeningen aan de rand van het zwembad, op een groot terras, of gewoon in de tuin. Na zo’n week kom je met tweemaal zoveel energie weer thuis. Hardlopen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Hardlopen in de omgeving van Le Petit Mas d'ile
Hardlopen in de omgeving van Le Petit Mas d'ile
Lopend door St Radegonde voor het ontbijt
Voor het ontbijt even hardlopen
Het beroemde dan wel beruchte ontbijtloopje
Een hardlooptraining rondom het Chateau
Hardlopen in de omgeving van Le Petit Mas d'ileLopend door St Radegonde voor het ontbijtVoor het ontbijt even hardlopenHet beroemde dan wel beruchte ontbijtloopjeEen hardlooptraining rondom het Chateau

Reserveren of meer informatie?

Verharde routes
Diverse trails
Gratis Wifi
Keuken beschikbaar
Was mogelijkheid
Massage mogelijkheid
Grote privé tuin
Eigen zwembad
Volpension of.....?
Eeen Heerlijke Salade Bij De Hoofdmaaltijd

Tijdens je trainingsweek kan je kiezen voor volpension, maar andere vormen zijn ook mogelijk. Met volpension krijg je 6x lunch en diner en 7x ontbijt. Eén avond is de kok vrij, maar er zijn dan diverse mogelijkheden om te gaan eten. Bij mooi weer kan ook de BBQ worden aangestoken. 

Uiteraard is alle voeding toegespitst op die van een sporter en wij gebruiken uitsluitend verse producten. Bij zowel ontbijt als lunch  is er keuze genoeg uit de diverse producten.

Ook is er een keuken ter beschikking, dus wil je iets toevoegen voor jezelf, geen probleem. Op nog geen 4 km vind je de supermarkten voor alles wat je eventueel tussendoor nodig hebt.

De Herenboerderij
De Uitvalsbasis Van Alle Activiteiten, Ons Huis

Onze oude Herenboerderij is zeer rustig gelegen op bijna 3 km van Confolens. In dit mooie stadje is werkelijk alles aanwezig wat je maar tijdens je verblijf nodig zou kunnen hebben.

Le Petit Mas d’Ile is een oude Herenboerderij die volledig is gerenoveerd met behoud van vele oude details. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en bijna elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

In de grote tuin staan diverse zitjes en tevens vind je hier ons eigen zwembad met een overdekt en onoverdekt terras. Bij de “bar” staat een koelkast waar je diverse gekoelde dranken kan kopen tegen een zeer vriendelijk tarief.

Back To Top