skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
Fantastische Maaltijden
Uiteraard sluiten we altijd af met een voortreffelijk dessert
Uiteraard sluiten we altijd af met een voortreffelijk dessert
Eeen heerlijke salade bij de hoofdmaaltijd
Voorbereidingen voor alweer een heerlijke maaltijd
Een voorgerecht om je vingers bij af te likken
Elke dag een heerlijke gezonde maaltijd
Uiteraard sluiten we altijd af met een voortreffelijk dessertEeen heerlijke salade bij de hoofdmaaltijdVoorbereidingen voor alweer een heerlijke maaltijdEen voorgerecht om je vingers bij af te likkenElke dag een heerlijke gezonde maaltijd

Als het over de verzorging en het bereiden van maaltijden gaat, dan kunnen wij zeggen dat daar een zeer ruime ervaring aanwezig is. Caroline zwaait al meer dan 12 jaar de scepter in de keuken en het feit dat meerdere gasten alleen al vanwege het eten terugkomen zegt genoeg.

Zij kan met veel rekening houden, maar niet alles is mogelijk. Vegetarisch kan prima worden ingepast, maar als we een combinatie krijgen van veganistisch + lactose intolerantie dan moeten ook wij afhaken. Dus heb je wensen, maak ze vooraf kenbaar, dan laten wij weten of er rekening mee gehouden kan worden.

Ontbijt - Lunch - Diner
Koolhydraten en groente, aan alles wordt gedacht
Koolhydraten en groente, aan alles wordt gedacht
Ook bij het ontbijt is er een zeer ruime keuze
Uiteraard sluiten we altijd af met een voortreffelijk dessert
Onderweg een heerlijk taartje moet natuurlijk ook kunnen
Koolhydraten en groente, aan alles wordt gedachtOok bij het ontbijt is er een zeer ruime keuzeUiteraard sluiten we altijd af met een voortreffelijk dessertOnderweg een heerlijk taartje moet natuurlijk ook kunnen

Er is ruim keuze als het op de verzorging aan komt. Als gezegd van logies t/m volpension. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen wij zeggen dat onze keuken bij de atleten ondertussen zeer bekend is en geroemd wordt.

Ongeacht welke vorm van verzorging je gaat kiezen, het zal je aan niets ontbreken. Uiteraard alleen maar verse producten en het fijnste van alles………je hoeft alleen maar te gaan zitten.

Ontbijt

Yoghurt, melk, koffie en thee
Muesli en cruesli
Diverse soorten brood
Broodbeleg zoet, kaas en vleeswaren

Lunch

Diverse soorten brood
Melk, koffie en thee
Broodbeleg zoet, kaas en vleeswaren
Warm bijgerecht (quiche e.d)

Diner

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Koffie of thee
Incl wijn, frisdrank en water
Massage
Een Superfijne Massage Behoort Ook Tot De Mogelijkheden

Tijdens je trainingsweek kan je, tegen betaling uiteraard, gebruik maken van een professionele massage. De, Engels sprekende, masseuse komt bij ons aan huis.

Een half uur of een uur heerlijk wegdromen terwijl al je stijve spieren weer los en soepel worden gemasseerd. Een aanrader!

Back To Top