skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
Fantastische Maaltijden

Als het over het bereiden van maaltijden gaat, dan kunnen wij zeggen dat daar een zeer ruime ervaring aanwezig is. Caroline zwaait al meer dan 12 jaar de scepter in de keuken en het feit dat meerdere gasten alleen al vanwege het eten terugkomen zegt genoeg.

Zij kan met veel rekening houden, maar niet alles is mogelijk. Vegetarisch kan prima worden ingepast, maar als we een combinatie krijgen van veganistisch + lactose intolerantie dan moeten ook wij afhaken. Dus heb je wensen, maak ze vooraf kenbaar, dan laten wij weten of er rekening mee gehouden kan worden.

Ontbijt - Lunch - Diner

Er is ruim keuze als het op de verzorging aan komt. Als gezegd van logies t/m volpension. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen wij zeggen dat onze keuken bij de atleten ondertussen zeer bekend is en geroemd wordt.

Ongeacht welke vorm je gaat kiezen, het zal je aan niets ontbreken. Uiteraard alleen maar verse producten en het fijnste van alles………je hoeft alleen maar te gaan zitten.

Ontbijt

Yoghurt, melk, koffie en thee
Muesli en cruesli
Diverse soorten brood
Broodbeleg zoet, kaas en vleeswaren

Lunch

Diverse soorten brood
Melk, koffie en thee
Broodbeleg zoet, kaas en vleeswaren
Warm bijgerecht (quiche e.d)

Diner

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Koffie of thee
Incl wijn, frisdrank en water
Massage

Tijdens je trainingsweek kan je, tegen betaling uiteraard, gebruik maken van een professionele massage. De, Engels sprekende, masseuse komt bij ons aan huis.

Een half uur of een uur heerlijk wegdromen terwijl al je stijve spieren weer los en soepel worden gemasseerd. Een aanrader!

Back To Top