skip to Main Content
+33 (0) 545 891 433 info@trainingsweek.com
De trainingsweken van 2021

1) Trainingsweek Triathlon 17 – 24 april


Triathlonweek op basis van volpension. Aandacht voor alles aspecten van de triathlon van start tot finish, incl T1 en T2 en uiteraard mooie trainingsblokken.

2) Trainingsweek Triathlon 25 april – 2 mei  (VOL)


Triathlonweek, ook volpension, die geschikt is voor zowel de beginnende als voor de gevorderde atleet. Op zaterdag 2 mei gaat een aantal (of alle deelnemers) meedoen met de halve triathlon van Lacanau. De inschrijving van die wedstrijd wordt door Trainingsweek verzorgd. Uiteraard kan je ook de week als een “gewone” trainingsweek boeken………..uiteraard inclusief luieren en heel lekker te eten.

(ivm de triathlon op zaterdag is deze week van zondag tot zondag, alle overige weken zijn van zaterdag tot zaterdag)

3) Trainingsweek Triathlon 8 – 15 mei (VOL)

 

Idem als de week van 17 – 24 april

4) Trainingsweek Triathlon 15 – 22 mei  (VOL)

Triathlonweek, volpension. Ook hier weer alle ruimte voor zowel de gevorderde als de beginnende triatleet. Al naar gelang de inschrijvingen zal het programma daar op aangepast worden.

Deze 4e week zal begeleid worden door Marjan van Galen. Coachees van Marjan zijn veelal nog beginnende triatleten, maar dat wil niet zeggen dat gevorderden niet in kunnen schrijven want ook deze week zijn we met minimaal 2 begeleiders zodat we kunnen opsplitsen voor wat betreft het “niveau”.

Inschrijven kan gewoon via deze pagina of rechtstreeks via Marjan van Galen

Reserveren of meer informatie?

[honeypot Website]


17 - 24 april (triathlon training)25 april - 2 mei (triathlon training - VOL)8 - 15 mei (triathlon training - VOL)15 - 22 mei (triathlon training - VOL)

Back To Top